HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 05 MAYIS 2024, PAZAR





BAŞKAN SARIKAYA'DAN YENİ YIL MESAJI

Eskişehir Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Gürdal Sarıkaya yeni yıl mesajı yayımladı. Sarıkaya mesajında 2023 yılının iyisiyle kötüsüyle geride kaldığını ifade ederek 2024 yılının hayırlara vesile olmasını diledi.
 
31.12.2023 00:18
BAŞKAN SARIKAYA'DAN YENİ YIL MESAJI
BAŞKAN SARIKAYA'DAN YENİ YIL MESAJI

Başkan Gürdal Sarıkaya mesajında şu görüşlere yer verdi: ""2023 yılı acılarımızla, hüzünlerimizle, sevinçlerimizle geride kaldı. Yeni bir yıla girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Esnaflar olarak birlik ve beraberlik içerisinde sıkıntıların üstesinden geleceğimize olan inancımızı asla kaybetmedik. Eskişehir Kuaförler ve Berberler Odası olarak yeni yılın tüm meslektaşlarımıza mesleki açıdan verimli, kendilerini geliştirici bir yıl olmasını temenni ediyor, En kalbi selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Nice Yıllara hep birlikte" dedi.

 


Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr