HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 05 MAYIS 2024, PAZAR





BAŞKAN SARIKAYA"MERDİVENALTI KİŞİLERLE ÇALIŞILMAMALI"

Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Gürdal Sarıkaya yaptığı açıklamada önemli bir hususa parmak bastı.
05.02.2024 22:23
BAŞKAN SARIKAYA"MERDİVENALTI KİŞİLERLE ÇALIŞILMAMALI"
BAŞKAN SARIKAYA"MERDİVENALTI KİŞİLERLE ÇALIŞILMAMALI"
Başkan Sarıkaya'nın açıklaması şöyle: "Değerli Eskişehir Halkımızın Güvenliği ve Değerli Eşyaların  kırılmaması,değer kaybetmemesi evlerimizin sıcak yuvamızın neşesini kaybetmemek için ev temizliğinde kaçak ve merdiven altı çalışan kişilerle çalışmamanızı önemle rica ediyoruz.Resmi çalışan ofis ve bürosu olan oda üyelerimizle çalışmanız konusunda sizleri itinayla ve önemle uyarıyor ve dikkat çekiyoruz.Odamiza gelen evimizde eşyam kırıldı,duvarim darbe görüyor,Ziynet eşyası ve para çalındığı konusunda çok şikayet alıyoruz." dedi.

Gürdal Sarıkaya açıklamasını şu sözlerle sürdürdü: "Bunları önlemek ve önüne geçmek için lütfen resmi kişilerle çalışalım.Sicak yuvamızın sıcaklığını koruyalım.Odamiz üyesi Temizlik Hizmeti veren üyelerimizin oda olarak yanlarındayız.Üyemiz hakkında şikayetlerinizi değerlendiriyor ve zararınızı karşılarız.Ama kaçak merdiven altı çalışan şahıslarla kesinlikle çalışılmamalı. Biz oda olarak onları takip ediyor ve gerekli yasal işlemlerimizi yapıyoruz." dedi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr