HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 05 MAYIS 2024, PAZAR





ORMANCILAR KÜRESEL ISINMAYI ÖĞRENCİLERE ANLATTILAR

Eskişehir Orman Bölge Müdür Yardımcısı Hasan BOZAN, Vali Ali Fuat Güven İlkokulundan yaklaşık 50 kadar öğrenciye Küresel Isınma ve İklim Değişikliğinde Ormanların Rolünü anlattı.
17.01.2024 19:11
ORMANCILAR KÜRESEL ISINMAYI ÖĞRENCİLERE ANLATTILAR
ORMANCILAR KÜRESEL ISINMAYI ÖĞRENCİLERE ANLATTILAR

Temel alışkanlıkların kazanıldığı küçük yaşlarda çocuklara ulaşarak, dünyamızın sorunu olan küresel ısınma ve iklim değişikliğinin önüne geçilebilmesinin önemi vurgulandı. Eğitim ile tasarruf bilinci kazandırılması, birey olarak dünyamız adına neler yapılabileceği, çevresel problemler, küresel ısınma ve iklim değişikliği etkileri, nedenleri, çözüm önerileri, enerji verimliliği ve tasarruf hakkında bilgiler verildi.

Minik öğrencilerin dikkatini çekmek için çizgi film ve animasyon eşliğinde konuları anlatan Sayın BOZAN, dünyamızın sorunu olan küresel ısınma ve iklim değişikliğinin önüne geçilebilmesin tek yolu fidan dikmek olduğunu söyledi.

Sunumu büyük bir heyecan ve ilgiyle izleyen öğrenciler de merak ettikleri, anlayamadıkları konular hakkında sorularının cevabına ulaşma şansı yakaladı.​

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr