HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 05 MAYIS 2024, PAZAR





MUHTARLAR TOPLANTISI TEKRAR BAŞLADI

Erdoğan 14 ay sonra muhtarları topladı: Muhtarlarımızı özlemişiz En son muhtarlar toplantısını 2022'nin ekim ayında yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşan yerel seçimler öncesinde muhtarlar buluşmasını yeniden başlattı. 
28.12.2023 22:36
MUHTARLAR TOPLANTISI TEKRAR BAŞLADI
MUHTARLAR TOPLANTISI TEKRAR BAŞLADI
Muhtarlar Toplantısı'nda konuşan Erdoğan, "Muhtarlarımızı özlemişiz, gördüğüm kadarıyla muhtarlarımız da bizi özlemiş." dedi. Erdoğan ayrıca 2012 yılında kendi iktidaarları tarafından dile getirilen şehirlerdeki muhtarlıkların kaldırılması yönündeki öneriye de karşı olduklarını dile getirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'daki trafik kazasına ilişkin, "Kazayla ilgili soruşturma Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından titizlikle yürütülmektedir. Sis, kar, gizli buzlanma, yağmur gibi yol ve sürüş güvenliğini tehdit eden risklerin arttığı kış mevsiminde sürücülerimizi daha dikkatli olmaya, trafik kurallarına daha fazla riayet etmeye çağırıyorum." dedi.

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda düzenlenen 53. Muhtarlar Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya mevkisinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden 10 kişiye Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi.

Yaralanan 59 kişinin hastanelere sevk edildiğini, tedavilerine süratle başlandığını anlatan Erdoğan, "Kazayla ilgili soruşturma Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından titizlikle yürütülmektedir. Sis, kar, gizli buzlanma, yağmur gibi yol ve sürüş güvenliğini tehdit eden risklerin arttığı kış mevsiminde sürücülerimizi daha dikkatli olmaya, trafik kurallarına daha fazla riayet etmeye çağırıyorum. Yüreklere acı salmamak için lütfen hep birlikte daha sorumlu davranalım." diye konuştu.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr