HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 05 MAYIS 2024, PAZAR





YENİ SENDİKANIN HUKUK ZAFERİ

Yeni Sendika Eskişehir İl Başkanı Abdulbaki Tekin yaptığı basın açıklamasında "Sendika olarak  yüzde 2 sendika baraji uygulamasının Anayasaya, sendikal kanunlara ve uluslararasi sozlesmelere aykiri oldugunu soyledik." dedi.
18.01.2024 20:00
YENİ SENDİKANIN HUKUK ZAFERİ
YENİ SENDİKANIN HUKUK ZAFERİ
Başkan Tekin basın açıklamasında şunları dile getirdi: "Bu konunun haksizligini ve hukuksuzlugunu yaklasik bir yildir her ortamda haykirdik. Nihayet bugun calisanlarin sendika tercihlerine ipotek koyan %2 baraji uygulamasi ANAYASA MAHKEMESI tarafindan iptal edildi. Calisanlara bu kötülüğü yapan sendika agalari kaybetti. YENI SENDIKA nin inancli, ilkeli, tutarli, durust, vizyoner ve yenilikci sendikacilik anlayisi kazandi. Siz vefakar ve cesur YENI SENDIKA uyeleri kazandi. Haydi! YENIDEN basliyoruz. Kucaklasacak, kucaklastiracak, Turkiyenin dort bir yaninda dalga dalga buyuyecegiz. Hepimize hayirli olsun." dedi.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr