HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 05 MAYIS 2024, PAZAR





YAZAR KADROMUZ BÜYÜYOR

Eskişehir'imize Matematik Öğretmeni olarak uzun süre hizmet etmiş ve bu uğurda binlerce öğrenci yetiştirmiş kamuoyunun yakından tadığı Şair-Yazar Fikret Görgün Hocamız bundan böyle köşe yazılarıyla,şiirleriyle siz değerli okuyucularımızla buluşacak.
07.01.2024 15:31
YAZAR KADROMUZ BÜYÜYOR
YAZAR KADROMUZ BÜYÜYOR
Değerli hocamıza ve yazarımıza Eskişehirdenhaber.com ailesi olarak aramıza hoş geldiniz diyor güzel yazı ve şiirlerinin bizlerle paylaşacağı için şimdiden teşekkür ediyoruz.

FİKRET GÖRGÜN  KİMDİR?
01.12.1956 tarihinde Eskişehir ili, Seyitgazi ilçesi, Bardakçı Köyü'nde doğdu. Sırasıyla Bardakçı İlkokulu'nu, Eskişehir Osmangazi Ortaokulu'nu, Eskişehir Atatürk Lisesi'ni ve Eskişehir Eğitim Enstitüsü Matematik Bölümü'nü bitirdi. Sırasıyla; Trabzon Çaykara Ataköy Ortaokulu, Eskişehir Mihalıççık Obruk Ortaokulu, Sivas Gemerek Keklicek Ortaokulu, Eskişehir Sivrihisar Okçu Ortaokulu ve Eskişehir Alpu Sakarıkaracaören Ortaokulu'nda okul müdürü ve matematik öğretmeni olarak görev yaptı.
1997 yılında Eskişehir Merkez Vali Bahaeddin Güney İlköğretim Okulu'na, üç yıl sonra da Eskişehir Merkez Adalet İlköğretim Okulu'na atandı. 2008 yılında bu okuldan emekli oldu. Lise öğreniminden sonra şiir yazmaya başladı. Şiirleri bazı dergi, gazete ve antolojilerde yayınlandı. Katıldığı bazı yarışmalardan 1.likler dahil, dereceler kazandı. Şiirleri hakkında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Ümit Karakoç tarafından 2006 yılında, Dekan Prof. Dr. Halil Buttanrı danışmanlığında "Fikret Görgün'ün Edebî Kişiliği ve Şiirleri" adıyla bitirme tezi hazırlandı. "Sevdamız Birdir Bizim" adlı şiir kitabından başka ikinci bir şiir kitabıyla birlikte hadisleri şiirleştirdiği "Hadislerin Işığında Şiirler", "Çocuk Şiirleri", "Taşlama Şiirleri" ve dört adet çocuk hikâyeleri dosyası basıma hazırdır. Eskişehir Şairler Derneği yönetim kurulu üyesi olan şair evli, iki kız babası ve iki torun dedesidir.
e-mail  :fikret_gorgun@hotmail.com
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr